Οπωσδήποτε μία αλλαγή στο ζώδιο για τον μακρόκοσμο είναι πολύ σημαντικό. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από την πορεία του στον Αιγόκερω θα αλλάξει και κάποιον οίκο οπότε και θα αλλάξουν οι επιρροές στη ζωή μας.
Ο Πλούτωνας σε κάθε οίκο πάντα φέρνει ριζικές αλλαγές στον τομέα που επηρεάζει. Γενικότερα ο οίκος που καταλαμβάνεται περισσότερο από τον Αιγόκερω θα είναι θα παράγει και τα θέματα τα οποία και θα είναι περισσότερο συγκλονιστικά στη ζωή μας.

Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο:
Τα άτομα θα πρέπει να προετοιμασθούν για μία έντονη και θυελλώδη ζωή. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε αρκετά και συγκλονιστικά γεγονότα που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις σχέσεις σας και κυρίως τα πράγματα που χρειάζονται διόρθωση γιατί οτιδήποτε δεν μπορεί να διατηρηθεί να ξέρετε ότι αργά η γρήγορα θα αλλάξει ριζικά και θα θανατωθεί για να έρθει κάτι καινούριο. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ την υγεία σας ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να πετύχετε σε κάποιους προσωπικούς σας στόχους. Είναι πάρα πολύ καλή περίοδος για όσους ασχολούνται με την έρευνα και την μεταφυσική.

Ο Πλούτωνας στον 2ο οίκο:
Είναι μία βασική και κρίσιμη περίοδος για τα οικονομικά σας ζητήματα όπου και θα έχετε σημαντικές αλλαγές. Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις οικονομικές σας κινήσεις γιατί ενώ αν προσέξετε θα υπάρξουν πολλαπλά κέρδη, αν βιαστείτε όμως θα χάσετε πάρα πολλά πράγματα που θα σας φέρουν σε τόσο δύσκολη θέση που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να ανεβείτε ξανά. Επίσης είναι μία περίοδος όπου και θα έχετε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που αξιολογείτε τον κόσμο γύρω σας καθώς και αλλαγές στις ίδιες σας τις αξίες. Θα πρέπει πάρα πολύ επίσης ότι κινήσεις και αν κάνετε αυτή την περίοδο που να μην είναι με βάση την ηθική μπορεί να έχουν βραχυπρόθεσμο κέρδος αλλά σταδιακά θα χάσετε ότι είχατε κερδίσει.

Ο Πλούτωνας στον 3ο οίκο:
Είναι μία περίοδος όπου το άτομο θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης του. Επίσης ο τρόπος με τον οποίο κατανοείτε τα πράγματα γύρω σας γιατί θα έρθουν τα κατάλληλα γεγονότα τα οποία και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με καταστάσεις που θα σας δυσκολέψουν. Είναι όμως μία πάρα πολύ καλή περίοδος η οποία και θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να πετύχετε σε σχέδια σχετικά με την εκπαίδευση και τη μαθητεία. Θα υπάρξουν διαταραχές με το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον και το περιβάλλον των φίλων του ενώ υπάρχει ιδιαίτερη ευκολία του ατόμου στο να μπορέσει να πετύχει αν ασχοληθεί με τα ΜΜΕ ή επιστήμες όπως η ψυχολογία.

Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο:
Με τον Πλούτωνα στον 4ο γενέθλιο οίκο σας θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές αλλαγές μέσα στο χώρο του σπιτιού σας. Προβλήματα τα οποία ξεκινούν από το χώρο του σπιτιού σας και την παιδική σας ηλικία τώρα θα έρθουν ακριβώς για να μπορέσετε να τα λύσετε και να τα αντιμετωπίσετε. Πολύ πιθανό είναι επίσης να αλλάξετε χώρο κατοικίας καθώς και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιο δυσάρεστο γεγονός σε σχέση με κάποιον από τους γονείς σας. Είναι μία περίοδος όπου μπορεί να κάνει πολύ σημαντικά ξεκινήματα γύρω από τα επαγγελματικά του οπότε και πρέπει να δραστηριοποιηθεί.

Ο Πλούτωνας στον 5ο οίκο:
Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στον τομέα των αισθηματικών σας σχέσεων. Οι περισσότεροι από εσάς θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει και θα πρέπει να κάνετε τα ανάλογα βήματα έτσι ώστε να δημιουργήσετε μία σχέση δυνατή γιατί όπως και να το κάνετε αν δεν ενδυναμώσετε τη σχέση σας είναι πολύ πιθανό να χωρίσετε. Κάποιοι θα κάνετε μία σχέση η οποία θα είναι έντονα παθιασμένη και έντονη σε τέτοιο βαθμό που θα αλλάξει τον ψυχισμό σας μια για πάντα. Θα υπάρξουν αρκετές κινήσεις και στο χώρο των παιδιών όπου και οι γονείς θα πρέπει να προσέξουν πολύ την διαπαιδαγώγηση τους. Θα είναι ένα χρονικό διάστημα με πολύ μεγάλη δημιουργικότητα και μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Ο Πλούτωνας στον 6ο οίκο:
Είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την υγεία σας και κυρίως να μην κουράζετε τον οργανισμό σας πάρα πολύ γιατί θα έχετε πολλά ζητήματα σχετικά με την υπερκόπωση. Θα υπάρξουν σημαντικότατες αλλαγές στο χώρο της εργασίας και θα πρέπει να προσέξετε τον ανταγωνισμό γιατί κάποιοι μπορεί να ρίξουν λάσπη εναντίον σας. Είναι μία περίοδος όπου θα αλλάξει ριζικά η καθημερινότητα σας και θα μπορέσετε να τις δώσετε παραπάνω ποιότητα. Επίσης είναι μία περίοδος όπου και θα είσθε ιδιαίτερα εποικοδομητικοί και παραγωγικοί. Μπορείτε αυτή τη χρονική περίοδο να πετύχετε και πολύ σημαντικά πράγματα που έχουν σχέση με οικοδομήματα και ακίνητα.

Ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο:
Κρίσιμες οι σχέσεις σας αυτή την περίοδο. Να ξέρετε ότι θα είσθε σε μία περίοδο όπου απειλείσθε με χωρισμούς. Καλό θα ήταν να προσέξετε τις επιλογές σας γιατί μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη. Μία σχέση που θα σας σημαδέψει μια για πάντα στη ζωή σας θα μπορούσε να είναι μία είσοδος στον παράδεισο αλλά και ένα εισιτήριο για την κόλαση. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να έχετε και στις συνεργασίες σας μιας και μπορεί αν έχετε ήδη μία συνεργασία να τελειώσει άδοξα ενώ καλό θα ήταν να προσέξετε και τις επιλογές σας για το μέλλον της ζωής σας. Είναι περίοδος όπου μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας βλέψεις μέσα από πρόσωπα που θα πιστέψουν εσάς και τις προοπτικές σας.

Ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο:
Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τα δάνεια τα οποία μπορεί να λάβετε αυτή την περίοδο από τη μία και από την άλλη θα πρέπει να προσέξετε μήπως κάνετε κακοδιαχείριση στα ίδια σας τα οικονομικά προβλήματα. Παρόλα αυτά είναι μία κατάλληλη χρονική στιγμή για να μπορέσετε με άλλους να κάνετε κάποιες επενδύσεις οι οποίες και θα σας φέρουν πάρα πολλά χρήματα. Αυτή την περίοδο ευνοούνται ιδιαίτερα οι κληρονομιές και ότι έχει σχέση με αυτά τα ζητήματα ενώ είναι πιθανό να επέλθει ο θάνατος ενός πολύ προσφιλούς προσώπου. Είναι περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε πολλούς στόχους σας πραγματικότητα.

Ο Πλούτωνας στον 9ο οίκο:
Είναι περίοδος όπου τα πράγματα σταδιακά αρχίζουν να αλλάζουν για εσάς. Πολύ σημαντικές εξελίξεις θα έχετε σε ότι αφορά τον τομέα των ταξιδιών μιας και ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σημάνει πολύ σημαντικές εξελίξεις για εσάς. Είναι επίσης πολύ καλή περίοδος και για όσους από εσάς θέλετε να πετύχετε στο χώρο της εκπαίδευσης οπότε και θα μπορέσετε να προοδεύσετε. Εάν είσθε μεγαλύτεροι σε ηλικία παλιές γνώσεις πια αντικαθίστανται από καινούριες και θα έχετε νέες και σημαντικές εμπειρίες. Είναι πολύ καλή χρονική στιγμή για να μπορέσετε να βάλετε πνευματικούς και μεταφυσικούς στόχους μιας και θα μπορέσετε να γνωρίσετε τα κατάλληλα άτομα έτσι ώστε να προχωρήσετε σε αυτά τα θέματα.

Ο Πλούτωνας στον 10ο οίκο:
Μπορείτε αυτή τη περίοδο να πετύχετε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σας. Είναι η στιγμή όπου και θα μπορέσετε αν το θελήσετε να φτάσετε στην κορυφή αλλά να προσέξετε πολύ γιατί όσο εύκολα κάποιος ανεβαίνει άλλο τόσο εύκολα μπορεί να κατέβει. Θα υπάρξουν σημαντικότατες εξελίξεις μέσα στο σπίτι σας οπότε και μπορεί να μετακομίσετε ενώ προβλήματα υγείας μπορεί να παρουσιαστούν σε έναν από τους δύο γονείς σας.
Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δώσετε στη συμπεριφορά σας μιας και μπορεί να χάσετε το μέτρο σε κάποιες περιπτώσεις και τελικά να κάνετε πολύ σημαντικά λάθη.

Ο Πλούτωνας στον 11ο οίκο:
Στα χρόνια που θα έρθουν θα αλλάξετε κατά πολύ τα ιδεώδη σας. Επίσης σημαντικότατες αλλαγές θα γίνουν στο φιλικό σας κύκλο μιας και μέσα από αυτές θα δείτε ότι τελικά πρέπει να βρείτε άλλο κόσμο που να μπορεί να σας καταλαβαίνει καλύτερα. Είναι η χρονική περίοδος για εσάς όπου και μπορείτε με επιμονή να πετύχετε τους υψηλότερους στόχους σας αλλά θα πρέπει να μην παρανομήσετε και να μην βγείτε από το δρόμο της αρετής.
Θα βιώσετε πάρα πολύ έντονη αγάπη από πρόσωπα και θα πρέπει να την εκτιμήσετε για να μπορέσετε να είσθε ευτυχισμένοι. Η αισθηματική σας ζωή σταδιακά θα αρχίζει να είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

Ο Πλούτωνας στον 12ο οίκο:
Οι φόβοι σας και οτιδήποτε είχατε θάψει στο παρελθόν θα βγει στην επιφάνεια για να μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε. Αυτό θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε αρκετές και σκληρές στιγμές στα επόμενα χρόνια αλλά σκεφτείτε ότι μέσα από αυτό θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε κρυφούς εχθρούς ενώ είναι μία θέση που θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας σε πολλά επίπεδα. Πολύ καλή θέση για όσους ασχολούνται με σπάνιες εργασίες. Είναι περίοδος προετοιμασίας για κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί να κάνει το άτομο στη συνέχεια της ζωής του.