Προβλέψεις για τα 12 ζώδια:
Πως θα τα επηρεάσει ποιες θα είναι οι ευκαιρίες και τι πρέπει να προσέξουν
Για τον καθένα από εμάς η είσοδος του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική μην ξεχνάμε ότι αυτή η επιρροή θα είναι παρούσα για 15 περίπου χρόνια. Θα φέρει σίγουρα πολύ σημαντικές ανακαλύψεις για όλους μας και θα τροποποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας. Το άρθρο αυτό έχει σαν σκοπό το να μπορέσουμε να καταλάβουμε σε ένα υποκειμενικό επίπεδο πως θα επηρεάσει και τα 12 ζώδια αυτή η θέση.

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό αυτή η περίοδος της εισόδου του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σηματοδοτήσει σημαντικές αλλαγές. Μόνο που θα υπάρχει μέσα στον 10ο ηλιακό σας οίκο αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε μέσα από καταστάσεις που τις περισσότερες φορές θα τροποποιούν τη ζωή σας.
Για εσάς λοιπόν που είσθε γεννημένοι κάτω από το ζώδιο του Κριού θα πρέπει να περιμένετε αρχικά πολύ σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε μέσα από σημαντικά γεγονότα που επαγγελματικά θα σας τροποποιήσουν ριζικά τη ζωή σας στον εργασιακό τομέα.
Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε καριέρα θα έχετε πολύ σημαντικές εξελίξεις και θα πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί να σας δίνεται η υπόσχεση για την κορυφή αλλά από την άλλη για να φτάσετε εκεί θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις κινήσεις σας. Επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό να κοιτάξετε τις επιλογές σας γιατί αρκετοί από εσάς θα κινδυνεύσετε να κάνετε αλλαγές επαγγελματικές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα επάγγελμα πολύ διαφορετικό από αυτό που έχετε τώρα.
Δυστυχώς αυτή την περίοδο θα υπάρξουν ιδιαίτερα δυσάρεστα γεγονότα σχετικά με τους γονείς σας οπότε και καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία τους και όσο το δυνατόν περισσότερο να τους προσέχετε.
Προσοχή όχι ιδιαίτερη χρειάζεται να δώσετε και για την υγεία σας μιας και μπορεί να βρεθείτε με κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς είναι μία πολύ σημαντική περίοδος όπου και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Μπορείτε λοιπόν αυτή την περίοδο να κάνετε νέα ξεκινήματα στον τρόπο συμπεριφοράς σας αλλά και να δημιουργήσετε μία πιο καλή ζωή βασισμένη σε ένα μέλλον που σίγουρα σας βοηθά στο να μπορέσετε να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.
Ευνοούνται πάρα πολύ οποιεσδήποτε κινήσεις σας έχουν στόχο σπουδές μιας και μέσα από αυτές θα μπορέσετε να προαχθείτε και κυρίως να δημιουργήσετε ένα μέλλον πολύ ανθηρό. Εκτός λοιπόν από τις θετικές εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης θα έχετε πολύ καλά γεγονότα σε ότι αφορά τα ταξίδια οπότε και ευνοούνται οι μετακινήσεις αλλά και τα ταξίδια μέσα από τα οποία θα μπορέσετε να έχετε πολύ σημαντικά βιώματα που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας.
Δεν θα πρέπει όμως να παραμείνετε σταθεροί σε πιστεύω του παρελθόντος γιατί όσο πιο πολύ μένετε στο παρελθόν τόσο πιο πολύ θα έχετε γεγονότα τα οποία και θα σας πιέσουν να διαφοροποιήσετε κάποια πάγια πιστεύω σας που σας κάνουν πιο πολύ κακό.
Δυσκολίες θα έχετε και όσοι έχετε κάνει έναν 2ο γάμο μιας και θα έρθει σε κάποια κρίση τα επόμενα χρόνια για αυτό και θα πρέπει όσο μπορείτε να είσθε έτοιμοι να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς είσθε από τους περισσότερο κερδισμένους αυτή την περίοδο. Θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ζωή απαλλαγμένη πια από τα βαρίδια του Πλούτωνα ο οποίος και δεν σας επέτρεψε για πολλά χρόνια να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε μία ήρεμη ζωή.
Ο Τομέας στον οποίο και θα δείτε τις περισσότερες αλλαγές είναι τα αισθηματικά σας ζητήματα. Τα χρόνια που πέρασαν σας έφεραν αντιμέτωπους με πολύ δύσκολες αισθηματικές σχέσεις και ακραίες καταστάσεις που σας πλήγωσαν και σας άφησαν πολλές φορές χωρίς καθόλου ενέργεια και δύναμη για να προχωρήσετε. Ήδη πολλοί από εσάς έχετε δει τη διαφορά ανάμεσα στο παρελθόν και τις νέες προοπτικές σας δίνονται αλλά όσο θα περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα έχετε τη δυνατότητα να μπορέσετε να βρείτε μία σχέση η οποία και θα σας βοηθήσει να περάσετε πολύ καλύτερα στη ζωή σας. Επίσης από εδώ και στο εξής θα μπορέσετε να είσαστε ξανά ο εαυτός σας μιας και ο Πλούτωνας μέσα από τον 7ο ηλιακό σας οίκο δεν σας άφησε να μπορέσετε να βγάλετε το παιδί που έχετε μέσα σας.
Η είσοδος του Πλούτωνα μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο σας βοηθά αρκετά να κάνετε αρκετά χρήματα και οι κόποι σας να μπορέσουν να βγάλουν καρπούς. Είναι όμως λίγο δύσκολη ως προς τις συνεργασίες σας οπότε και χρειάζεται να έχετε λίγη προσοχή παραπάνω. Θετική είναι αυτή η περίοδος και για να μπορέσετε να κερδίσετε κάποια χρήματα από τρίτους ή να μπορέσετε να κερδίσετε μία κληρονομιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς η ζωή σας μπαίνει σε πολύ σημαντικές περιόδους για εσάς. Είναι η στιγμή όπου και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Ο τομέας που τα επόμενα χρόνια θα σας απασχολήσει δεν είναι άλλος από τον ερωτικό. Έχουμε λοιπόν μία περίπου 15ετία θα πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά σας ζητήματα άρα και θα πρέπει να προσέξετε μήπως τελικά κάνετε κάποια λάθη στις επιλογές σας και στις συμπεριφορές σας. Σίγουρα σχέσεις οι οποίες και είναι προβληματικές και δεν έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν θα τερματιστούν και εσείς θα πρέπει να σταθείτε και να αποδεχτείτε ότι το παρελθόν κάποια στιγμή πρέπει να πάει στη θέση του και δεν μπορείτε εσείς όλοι την ώρα να το επαναφέρετε για να μην αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στις συνεργασίες οπότε και πρέπει να δείτε ποιο είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο συμφέρον για εσάς.
Αρκετοί όμως θα κάνετε και μία σχέση η οποία και θα σας σημαδέψει μια για πάντα και θα μπορέσετε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα. Το πιο σενάριο από τα δύο θα βγει είναι αποτέλεσμα των πράξεων σας και κυρίως των αποφάσεων σας.
Πολύ καλή περίοδος είναι για να μπορέσετε τέλος να επεκταθείτε επαγγελματικά μιας και θα μπορέσετε να συναντήσετε τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία και θα σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ

Αυτή η νέα περίοδος για εσάς απλούστατα σηματοδοτεί την αλλαγή σε πολλά ζητήματα και ιδιαίτερα στα εργασιακά. Μέσα λοιπόν από την διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές αλλαγές στην εργασία σας. Θα πρέπει να περιμένετε σημαντικά γεγονότα σε αυτό το χώρο από τη μία αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να προσέξετε τις συνεργασίες σας μιας και μπορεί άτομα και ιδιαίτερα υφιστάμενοι σας να σας βάλουν τρικλοποδιές και τελικά να χάσετε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες ακόμη και χρήματα. Θα έχετε όμως και τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο με αποτέλεσμα να μπορέσετε να εξυγιάνετε προβληματικές πτυχές τις εργασίες σας. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τομέα της υγείας σας. Καλύτερα λοιπόν για εσάς να είσθε συγκρατημένοι από τη μία και από την άλλη να γυμνάζεστε και να φροντίζετε τον εαυτό σας με αγάπη.
Είναι μία περίοδος όμως με πολλές ευκαιρίες που σας καλούν να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό έτσι ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τα ταλέντα σας. Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε στη ζωή σας γιατί μέσα από τα ρίσκο θα μπορέσετε να διαμορφώσετε μία πολύ πιο ελπιδοφόρα ζωή. Είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να γίνετε οι χτίστες της ζωή σας και να μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα το ομορφότερο παλάτι των ονείρων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος που έρχεται σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να φύγετε από την τετριμμένη καθημερινότητα σας και να μπορέσετε να μπείτε σε μία νέα φάση δημιουργίας για εσάς τους ίδιους. Μπορείτε λοιπόν αυτά τα χρόνια εκτός από το να είσθε καλοί στο μέτρημα και στην οργάνωση να γίνετε εκπληκτικοί δημιουργοί. Θα μπορέσετε αυτό το χρονικό διάστημα να μάθετε πολλά από το περιβάλλον σας και μέσα από αυτή τη γνώση θα καταφέρετε να δημιουργήσετε νέες συνθήκες και καταστάσεις που θα σας φέρουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.
Σίγουρα και το αισθηματικό κομμάτι σας θα είναι πάρα πολύ σημαντικό σε εξελίξεις. Όσοι έχετε συμβιβαστεί με κάτι μέτριο που δεν σας αξίζει θα πρέπει να ξέρετε ότι αργά η γρήγορα θα το αφήσετε για να μπορέσετε να βρείτε και θα βρείτε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Άλλοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και να δημιουργήσετε μία ζωή βασισμένη στο πάθος και στην αγάπη. Τα συναισθήματα σας και γενικότερα οι εσωτερικές σας διεργασίες θα είναι μία πηγή δημιουργικότητας τόσο έντονη που όσοι ασχολείσθε με κάτι δημιουργικό ή κάτι που έχει σχέση με την τέχνη θα έχετε τεράστια επιτυχία.
Σίγουρα ο κόσμος σας κλείνει το μάτι και θέλει από εσάς αν το θελήσετε να πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο το θέμα είναι αν εσείς θα το τολμήσετε.
Πολύ σημαντικό το χρονικό διάστημα και για την μητρότητα. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να μην έχετε προβλήματα με την εγκυμοσύνη σας ενώ από την άλλη πολλές θα μπορέσετε να φέρετε στη ζωή ένα παιδί.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ σημαντικά γιατί θα σας φέρουν σε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα είναι χρόνια που κυριολεκτικά θα αλλάξετε ως προς τα ίδια σας τα θεμέλια. Η ζωή σας πολλές φορές θα αλλάξει τόσο πολύ που δεν θα μπορείτε καν να την αναγνωρίσετε και εσείς οι ίδιοι.
Οι σημαντικότερες αλλαγές θα συμβούν μέσα στο χώρο του ίδιου σας του σπιτιού. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες πολύ σημαντικές μετακομίσεις ενώ θα πρέπει για όλη αυτή την περίοδο να είσθε προσεκτικοί γιατί οι σχέσεις με την οικογένεια σας μπορεί να δυσχερανθούν.
Σίγουρα το χρονικό διάστημα που θα έρθει θα βρεθείτε σε μεγάλη σύγκρουση με τους ίδιους σας τους γονείς και γενικότερα οποιοδήποτε άτομο σας καταπιέζει σε ένα μικρό η μεγάλο βαθμό. Αυτό θα σας οδηγήσει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο επικοινωνίας σας με πολλά πρόσωπα από τη μία και από την άλλη θα δείτε ότι και εσείς δεν θα είσθε τόσο συμβιβαστικοί με κάποιους ανθρώπους.
Πολύ σημαντική περίοδος είναι για εσάς και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα οπότε και πρέπει να περιμένετε πολύ σημαντικές και ριζικές αλλαγές προς το καλύτερο. Αρκετοί μπορεί και λόγω της εργασίας σας να αναγκαστείτε να ταξιδέψετε και γενικότερα να αλλάξετε την οπτική σας προς τον κόσμο.
Τέλος δυσάρεστα γεγονότα μπορεί να υπάρξουν ως προς την υγεία ενός από τους δύο γονείς σας οπότε και θα πρέπει να είσαστε αρκετά προσεκτικοί μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και είσαστε από τα πλέον απόλυτα ζώδια του ζωδιακού και πολύ δύσκολα αλλάζετε απόψεις για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας αυτή η περίοδος θα δείτε ότι θα σας πιέσει να δείτε τα πράγματα γύρω σας είτε το θέλετε είτε όχι με ένα εντελώς διαφορετικό μάτι.
Επίσης είναι μία περίοδος όπου και σας περιμένουν θετικά γεγονότα για όσους από εσάς έχετε ζητήματα με σπουδές. Ένα πτυχίο ή καλή βαθμοί στο σχολείο θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα κερδίσετε και να βρεθείτε σε μία διαφορετική κατάσταση στη ζωή σας μιας και η εκπαίδευση σας θα είναι και ο δρόμος για εσάς για να μπορέσετε να κατακτήσετε τον κόσμο.
Θα υπάρξουν όμως προβλήματα με τα αδέλφια σας ή το οικογενειακό σας περιβάλλον έξω από την πυρηνική οικογένεια και θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι ακόμη και για δυσάρεστα σχόλια από τους συγγενείς σας καθώς και να δείτε και επιθετικότητα. Παρόμοιες καταστάσεις μπορεί να βιώσετε και με τους γείτονες σας οι οποίοι και θα σας ενοχλήσουν αυτά τα χρόνια.
Πολύ καλή περίοδος για όσους από εσάς κάνετε επαγγέλματα που χρειάζονται βαθύτερη σκέψη από τη μία η χρειάζεται να πρέπει να ανακαλύπτετε ευκαιρίες από το πουθενά.
Γενικότερα για εσάς είναι μία περίοδος που τα περισσότερα που θα πρέπει να περιμένετε είναι θετικά παρά αρνητικά αλλά θα πρέπει για να έρθουν να αφήσετε παλιές συνήθειες στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς είναι αυτή η περίοδος μία πολύ σημαντική ευκαιρία. Καταρχάς και μόνο η έξοδος του Πλούτωνα από το ζώδιο σας είναι αρκετά απελευθερωτική σε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν. Ύστερα από πάρα πολλά χρόνια καταπίεσης και άσχημων για εσάς γεγονότων που σας έφτασαν σχεδόν μέχρι και το «πάτο» τώρα μπορείτε ξανά να στοχεύσετε με το τόξο σας ψηλά στον ουρανό και να μπορέσετε να πετύχετε. Ύστερα λοιπόν από πάρα πολλά χρόνια μπορείτε να ανασάνετε πραγματικά και όχι απλά να κάνετε κάποια διαλείμματα. Αυτή την περίοδο θα μπορέσετε να χαμογελάσετε πραγματικά και να βρείτε τη ζωή σας από εκεί που την είχατε αφήσει. Σίγουρα μάθατε πολλά πράγματα αυτό το χρονικό διάστημα κάποιες φορές με ένα ιδιαίτερο άσχημο τρόπο αλλά όλα αυτά τελικά είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνεται πιο δυνατοί. Επίσης από αυτό που απελευθερώνεστε είναι από τα δικά σας προβλήματα υγείας και από την άλλη από τους ξαφνικούς θανάτους που συνέβαιναν στο περιβάλλον σας. Η νέα θέση θα σας βοηθήσει να ανεβείτε επιτέλους οικονομικά και να πετύχετε στους στόχους σας. Είναι μία περίοδο όπου θα μπορείτε και πάλι να κερδίσετε την αίγλη σας και κυρίως να εξοφλήσετε και κάποια χρέη που μπορεί να σας κυνηγούν αυτή την περίοδο. Επίσης θα μπορέσετε να επαναξιολογήσετε τις αξίες σας και κυρίως μέσα από αυτό το χρονικό διάστημα να φύγετε από αρρωστημένες η καταστροφικές σχέσεις που δεν σας προσέφεραν τίποτα.
Τα επόμενα χρόνια θα μπορέσετε να γίνεται πιο δημιουργικοί και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση ολοκληρώνοντας έτσι ένα μεγάλο κύκλο που σας έβαλε σε πολλές δοκιμασίες αλλά και σας έκανε πιο σοφούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς είσθε και το ζώδιο το οποίο και θα επηρεαστεί περισσότερο από τα υπόλοιπα τα χρόνια που θα έρθουν. Δεν θα είμαστε ούτε ψεύτες αλλά ούτε και φορείς κακών που δεν ισχύουν. Τα χρόνια που έρχονται σας φέρνουν με σημαντικές εξελίξεις, αυτές οι σημαντικές εξελίξεις θα είναι και ευχάριστες και δυσάρεστες. Μέσα από τα χρόνια που θα έρθουν θα μπορέσετε να γίνεται πιο δυνατοί αλλά θα υπάρξουν και γεγονότα που κάποιες φορές θα σας γονατίσουν. Σίγουρα μέσα από όλα αυτά θα μπορέσετε να βγείτε κερδισμένοι μιας και θα μπορέσετε να κάνετε πολλά από τα όνειρα σας πραγματικότητα.
Τα επαγγελματικά σας ζητήματα εκτινάσσονται στην κορυφή και θα μπορέσετε να πετύχετε τους περισσότερους σκοπούς σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε πολύ σημαντικές εξελίξεις στο θέμα τις εξουσίας οπότε και μπορείτε να γίνετε πολιτικοί και γενικότερα να κερδίσετε πολύ χρήμα. Αν δεν προσέξετε όμως τις κινήσεις σας μπορεί και να βρεθείτε απένταροι με χρωστικά παντού.
Στα αισθηματικά σας θα κάνετε πολύ έντονες σχέσεις που πολλές φορές θα σας προβληματίσουν. Σίγουρα λοιπόν στον αισθηματικό τομέα θα μάθετε πολλά και κυρίως να μάθετε να μην είσθε σκληροί ούτε με τον εαυτό σας ούτε και με τους άλλους.
Αυτό το οποίο και θα αλλάξει ριζικά δεν είναι άλλο από τον χαρακτήρα σας. Είναι η στιγμή όπου και θα δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει ριζικά και καθολικά τόσο που μερικές φορές δεν θα μπορείτε να το αναγνωρίσετε ούτε και εσείς.
Θα πρέπει να προσέξετε τέλος την υγεία σας γιατί επειδή ακριβώς θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε δεν θα έχετε ιδιαίτερο χρόνο να ξεκουραστείτε. Τέλος θα πρέπει να ετοιμαστείτε ότι κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα θα φύγουν κάτι που θα σας πληγώσει.
Πέρα από όλα τα παραπάνω ο Πλούτωνας στέλνει σε εσάς το μήνυμα για ένα εσωτερικό κάλεσα πιο ουσιαστικό από οτιδήποτε έχετε γνωρίσει. Αν καταφέρετε να απαρνηθείτε την προσκόλληση σας με την ύλη και ανακαλύψετε τον εαυτό σας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα και τίποτα από τα αρνητικά του Πλούτωνα να μην σας ακουμπήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς πρόκειται για μία περίοδο όπου και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τον εσωτερικό σας εαυτό. Αυτή η φωνή η εσωτερική που θα φωνάξει αυτή την περίοδο θα σας κάνει να αναλογιστείτε πολλές από τις επιλογές που είχατε κάνει αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι λοιπόν η στιγμή για εσάς να κάνετε κάποιες «συζητήσεις» με τον εαυτό σας και να μπορέσετε να νικήσετε τους εσωτερικούς σας δαίμονες. Αν δεν το κάνετε αυτό με κάποιο ιδιαίτερο τρόπο θα δείτε ότι θα σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό τα επόμενα χρόνια. Πάνω από όλα είναι μία θέση όπου σας ζητά να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να αφήσετε το παρελθόν και ότι σας έχει πληγώσει πίσω.
Προσπαθήστε να είσθε ειλικρινείς με εσάς και το περιβάλλον σας έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε και μία καλύτερη πορεία για εσάς και τους ανθρώπους που στηρίζονται επάνω σας.
Πολύ σημαντική θα είναι η περίοδος για όσους ασχολούνται με επιστήμες που σχετίζονται με τον άνθρωπο η την μεταφυσική μιας κι θα μπορείτε να είσθε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες και στα λεγόμενα των άλλων οπότε και θα μπορείτε να είσθε πιο βοηθητικοί.
Αυτή η θέση επίσης είναι πολύ σημαντική γιατί θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα λεγόμενα κληρονομικά η καρμικά χρέη οπότε και θα πρέπει να είσθε έτοιμοι να συναντήσετε γεγονότα που μόνο τυχαία δεν θα είναι.
Όσο πιο καθαροί είστε και λιγότερο φοβισμένοι για τη ζωή τόσο λιγότερο θα έχετε να φοβηθείτε τα παραπάνω.

ΙΧΘΕΙΣ

Με το βλέμμα προς το μέλλον και νέα όνειρα και στόχους αυτή η χρονική περίοδος που θα έρθει θα σας βρει. Αυτά τα όνειρα σας θα μπορέσετε να τα κάνετε πραγματικότητα και να κινηθείτε σε τελείως διαφορετική πορεία από ότι στο παρελθόν. Μπορείτε λοιπόν το επόμενο χρονικό διάστημα να δημιουργήσετε τις συνθήκες για ένα πολύ όμορφο παραμύθι που μπορεί όμως να γίνει και πραγματικότητα. Δεν θα πρέπει να βιαστείτε όμως να κινηθείτε. Ο Πλούτωνας είναι ένας πολύ αργός πλανήτης και αργές θα είναι και οι διαδικασίες στις οποίες θα βρεθείτε αντιμέτωποι.
Θα δείτε ότι θα μπορέσετε επίσης να γνωρίσετε κόσμοι οι οποίοι και θα σας καταλαβαίνουν και θα είναι πάνω κάτω σε μία πολύ διαφορετική φάση από ότι στο παρελθόν.
Είναι μία περίοδος όπου θα σας δοθεί αρκετή αγάπη και ενδιαφέρον από τον κόσμο γύρω σας οπότε και θα είσαστε σε ένα μεγάλο βαθμό πλήρεις.
Επίσης το έργο σας και γενικότερα οτιδήποτε προσπαθήσετε να κάνετε θα τύχει της αποδοχής από τον κόσμο κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κερδίσετε και φήμη αλλά και να γνωρίσετε κόσμο ο οποίος θα πιστέψει σε εσάς και θα θελήσει να σας βοηθήσει.
Αποφύγετε όμως να δημιουργήσετε μία ψεύτικη εικόνα για εσάς στους άλλους ή με απάτες να μπορέσετε να ανέβετε γιατί αργά η γρήγορα δυστυχώς θα τιμωρηθείτε έτσι ώστε να επέλθει η ισορροπία.