Ένα Ακόμη Τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που σημαδεύει τον πλανήτη γη σε προσωπικό, κοινωνικό και εγκόσμιο επίπεδο.  Με αυτή την ευκαιρία θεώρησα σημαντικό στο astroconfess να παρουσιαστεί ένα σύνολο άρθρων που έχουν γραφτεί απο εμένα τα τελευταία 5 χρόνια σχετικά με τους δύο αυτούς πλανήτες.

Στο τέλος του 2007 ένα μεγάλο αφιέρωμα στο eportal.gr  σχετικά με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω υπήρξε που εκτός απο την ανάλυση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω απο οίκο και ζώδιο αναλύσαμε με ποιο τρόπο θα επηρεάσει τον κόσμο, πως επηρεάσε στην ιστορία 3.000 χρόνων τον κόσμο, πως θα επηρεαστεί η κάθε γενιά του πλούτωνα, πως θα είναι η γενιά του πλούτωνα στον Αιγόκερω, ποια η επιρροή για το περιβάλλον του Πλανήτη μας και τέλος ποια η επιρροή του πλανήτη απο μεταφυσική πλευρά.

Επίσης όταν μπήκε ο Ουρανός στον Κριό είχε γραφτεί ένα μακροσκελές άρθρο για το healingenergy.gr  σχετικά με την επιρροή του στο κόσμο, την μεταφυσική του επιρροή και τέλος πως θα επηρεάσει τα ζώδια. Ενώ τέλος απο το 1ο κιόλας ακριβείας τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό είχαμε γράψει ένα κείμενο σχετικά με το τετράγωνο απο κάθε οπτική και πως τέλος επηρεάζει τα 12 ζώδια.

Έτσι θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μπορέσετε να έχετε συσσωρευμένη αυτή τη πληροφορία μέσα απο το astroconfess.com και όπου μπορείτε να κάνετε ότι ερώτηση θέλετε.

Τα άρθρα είναι τα εξής:

1) Τα 12 ζώδια και η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω (2007)

2) Οι 12 οίκοι του ωροσκοπιου και ο Πλούτωνας  (2007)

3) 3.000 χρόνια ιστορίας και η πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω (2007)

4) Το περιβάλλον της Γης μας και ο Πλούτωνας (2007)

5) Ο Πλούτωνας πως θα επηρεάσει της γενεές (2007)

6) Τι φανερώνουν οι δύο είσοδοι του Πλούτωνα στον Αιγόκερω; (2007)

7) Η γενιά του Πλούτωνα στον Αιγόκερω (2007)

8) Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω απο μεταφυσική σκοπιά (2007)

9) Ουρανός στον Κριό: Επιρροή στο Κόσμο και στα 12 ζώδια (2009)

10) Το τετράγωνο  Ουρανού – Πλούτωνα: Εγκόσμιες και προσωπικές επιρροές (2012)

Wordpress-Banner-13