Εβδομαδιαία αστρολογική εκπομπή, ήδη 2 χρόνια στον Αέρα από το http://www.focuswebtv.gr
Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα της εκπομπής που μπορείτε να τα ακούσετε όσες φορές θέλετε και δεν αφορούν προβλέψεις της εποχής που η εκπομπή βγήκε!

 

1) Στην εκπομπή μας 16/9/12 είχαμε ετοιμάσει ένα video για το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα αλλά και την επιρροή του Ήλιου στα 12 σπίτια. Δείτε και εσείς πως σας επηρεάζει στο τρίτο μέρος της εκπομπής μας!

2) Πως μας επηρεάζει η Σελήνη στα ζώδια; Μην χάσετε να δείτε το τρίτο μέρος της εκπομπής μας στην εκπομπή ζώδια και μέλλον στη Focus Web tv. Η Σελήνη είναι στην ουσία ένα σημειοδότης των βασικών και πρωταρχικών αναγκών. Ποιες είναι λοιπόν οι πρωταρχικές μας ανάγκες; Μην χάσετε το τρίτο επεισόδιο!

 3) Πως λειτουργεί η παρουσία του Ερμή στα ζώδια; Πως μπορούμε να καταλάβουμε το επικοινωνιακό προφιλ κάποιου; Δείτε το τρίτο μέρος της εκπομπής μας «Ζώδια και μέλλον»

4) Η Αφροδίτη συνδέθηκε με τον έρωτα και την προσωπική μας απόλαυση. Επίσης έχει να κάνει με τις επιθυμίες μας αλλά και με την προσωπική μας ικανοποίηση. Ακούστε το τρίτο μέρος της εκπομπής μας στο Ζώδια και μέλλον και μάθετε πως μας επηρεάζει σε αυτά τα θέματα η Αφροδίτη ανάλογα με τα 12 ζώδια.

5) Ο Άρης πλανήτης του πάθους και της έντασης, της επιβίωσης και της σεξουαλικότητας μας αλλά και το κυριότερο εργοστάσιο ενέργειας στον οργανισμό μας. Άρης είναι και το αρχέγονο ζώο μέσα μας. Πως αυτά τα στοιχεία αλλάζουν και μετατρέπονται ανάλογα με το ζώδιο; Δείτε το στο 3ο μέρος της εκπομπής μας ζώδια και μέλλον.

6) O Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της επιτυχίας αλλά και της υπερβολής που πολλές φορές μας οδηγεί σε λάθη. Πως μπορούμε να τον χειριστούμε σωστά και τι δηλώνει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Δείτε το στο 3ο μέρος της εκπομπής μας.

7) Ο Κρόνος ο δάσκαλος των πλανητών αλλά και αυτός που μας δίνει πολλές φορές το νόημα της ζωής. Τιμωρός ή δίκαιος εργάτης της κοινωνίας; Τι σημαίνει ο Κρόνος στα 12 ζώδια; Ακούστε το 3ο μέρος της εκπομπής μας Ζώδια και Μέλλον!

8) Πως μας επηρεάζει ο πλανήτης της συναισθηματικής ανταπόκρισης ανάλογα με τον οίκο. Που είμαστε περισσότερο συναισθηματικοί και που έχουμε ανάγκη για περισσότερη επικοινωνία μέσω των συναισθημάτων. Που έχουμε εναλλαγές στη ζωή μας και πως βιώνουμε αυτές τις αλλαγές πως συμπεριφέρεται η Σελήνη στους οίκους; Στο 3ο μέρος της εκπομπής μας ακούστε τα όλα.

9) Ο Πλανήτης Ερμής σημαντικός για να καταλάβουμε τον τρόπο λειτουργίας της καθημερινής μας επικοινωνίας αλλά ταυτόχρονα σημαντικός για να μπορέσουμε να δούμε το άτομο που θα δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη καθημερινότητα του. Στο 3ο μέρος της εκπομπής μας αναλύουμε τον Ερμή στους οίκους.

10) Πως μας επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και της προσωπικής μας ικανοποίησης στους 12 οίκους; Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο 3ο μέρος της εκπομπής ζώδια και μέλλον όπου αποκρυπτογραφούμε οίκο – οίκο την παρουσία της Αφροδίτης.

 

zd