ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Γιατί μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας

αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες του παρόντος!

 

Γενέθλια ανάλυση

Είναι σημαντικό να μπορέσει κάποιος να αναγνωρίσει τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του εαυτού του. Μέσα από τη γενέθλια ανάλυση μπορούμε να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους και να μπορέσουμε να δομήσουμε καλύτερα το μέλλον μας. Αναγνωρίζοντας περισσότερο τον εαυτό μας κατανοούμε και τους λόγους που επιλέγουμε συγκεκριμένες καταστάσεις στη ζωή μας.  Η αναγνώριση του γενέθλιου χάρτη μας είναι το πιο σημαντικό βήμα για έναν αστρολογικά εκπαιδευμένο πολίτη που ενδιαφέρεται για τη βελτίωση της ζωής του.

 

Πρόβλεψη 1 χρόνου

Η βασική ανάλυση για πρόβλεψη ενός χρόνου για τον ενδιαφερόμενο με εις βάθος ανάλυση για τα σημαντικά ζητήματα που πρόκειται να συμβούν την επόμενη χρονιά. Θετικές και αρνητικές ημερομηνίες αλλά και όλα τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν., οικονομικά, αισθηματικά επαγγελματικά και άλλα!

 

Πρόβλεψη 3ετίας

Για όσους θέλουν να είναι πι ο ασφαλείς στις επιλογές τους με μία εις βάθος ανάλυση του μέλλοντος για την επόμενη 3ετία έχοντας όλα τα σημαντικά ζητήματα που πρόκειται να συμβούν για την επόμενη χρονιά, με όλες τις θετικές και αρνητικές ημερομηνίες και γεγονότα που θα επηρεάσουν το άτομο! Ανάλυση αισθηματικών, επαγγελματικών, οικονομικών και άλλων θεμάτων.

 

Συναστριακή ανάλυση

Η βασική και πιο ουσιαστική ανάλυση που θέλετε για τον σύντροφο σας. Στην συναστρία δεν απαντάμε μόνο για το αν θα προχωρήσει μία σχέση ή αν θα παντρευτούμε. Αυτό το καλύπτουν οι παραπάνω αναλύσεις. Στη συναστριακή ανάλυση υπάρχει μίας εις βάθος συμβουλευτική για το πως η σχέση μπορεί να ενισχύσει τα θετικά της και αρνητικά της σημεία!

 

Αστροψυχολογικές συνεδρίες

Αστροψυχολογικές συνεδρίες με τη συχνότητα 3 , 6, 9 και 12 συνεδριών που ο συμβουλευόμενος λειτουργεί  σε συνεργασίας με τον αστροψυχολόγο δουλεύοντας τον εαυτό του και επιλύοντας ζητήματα που τον αφορούν. Εις βάθος ανάλυση για όσους θέλουν να δουλέψουν με τον εαυτό τους.

 

Αφροδίτης 58 Ελληνικό

Τηλ: 211 71 03 433—699 41 91 023

carchos@outlook.com

—————————————————————————————————————————————————-

AKEE

Aστρολογικό κέντρο ερευνών Ελλάδος

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολοκληρωμένοι κύκλοι σπουδών με  πρόσβαση σε βιβλία, άρθρα, σεμινάρια και συνεχής εκπαίδευση!

Δυνατότητα και μαθημάτων από απόσταση!

 

Γενέθλια ανάλυση (1 χρόνος)

Η βάση κάθε επιτυχημένου αστρολόγου, βασική γενέθλια ανάλυση του χάρτη, χαρακτήρας, προσωπικότητα, επιρροές, γενέθλια υπόσχεση. H εξήγηση γιατί κάποια πράγματα πάνε στραβά χρόνια και πως μπορούμε να τα αλλάξουμε επιτυχημένα.

 

Συστήματα πρόβλεψης (1 χρόνος)

Η ουσία της αστρολογίας για πολλούς, όλα τα ουσιαστικά συστήματα πρόβλεψης, διελεύσεις, προοδευτικά, ηλιακά τόξα, ηλιακές επιστροφές, σεληνιακές επιστροφές, κύριες κατευθύνσεις, αστρογεωγραφία και διόρθωση ωροσκοπίου.

 

Συναστρία σχέσεων (5 μήνες)

Ανακαλύπτουμε το δυναμικό της σχέσης τις δυνατότητες της αλλά και τη πιθανότητα δημιουργίας και όχι μόνο.  Μπορεί μία σχέση να κρατήσει, ποια είναι τα βασικά συστατικά της σχέσης, η δέσμευση, το χρήμα, η αγάπη ή πως θα επηρεαστούν οι άνθρωποι στη σχέση από εξωγενείς παράγοντες.

 

Κοσμοβιολογία (1 χρόνος)

H ανάλυση των μεσοδιαστημάτων αποκαλύπτει πτυχές που άλλες μέθοδοι μπορούν πιο δύσκολα. Η Κοσμοβιολογία μπορεί να μας δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες για σχέσεις, χρήματα, γεννήσεις, γάμους και άλλα σημαντικά γεγονότα ενώ η ανάλυση υγείας είναι από τις πλέον σημαντικές και συγκεκριμένες.

 

Ελληνιστική Αστρολογία (1μιση χρόνος)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Αστρολογία των προγόνων μας από το Ά μέχρι το Ω!  Όλη η γνώση των Αρχαίων Ελλήνων μέσα από τα δικά τους βιβλία και τις τελευταίες  εξελίξεις στην ανακάλυψη της αρχαίας γνώσης.

 

Αστροψυχολογία (2μιση χρόνια)

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην αστροψυχολογία. Η κατανόηση της προσωπικότητας δεν είναι κάτι απλό, βιολογικές, περιβαλλοντικές και άλλες επιρροές έρχονται να σμιλεύσουν τον εαυτό μας. Πολλές φορές ψυχολογικά προβλήματα μας εμποδίζουν να γίνουμε ευτυχισμένοι, η σωστή κατανόηση του χάρτη μας με την κατάλληλη αστροσυμβουλευτική προσέγγιση μπορεί να μας δώσει λύσεις.

Αφροδίτης 58 Ελληνικό

Τηλ: 211 71 03 433—699 41 91 023

carchos@outlook.com