Ο Χρήστος Άρχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 και το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο ξεκίνησε απο πολύ νωρίς. Αφότου ολοκλήρωσε της βασικές του σπουδές, πήγε Αγγλία όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στη Ψυχολογία Συμβουλευτικής και απέκτησε στη συνέχεια εξειδίκευση στην Γνωσιακή – Συμπεριφορική θεραπεία περαιτέρω σεμινάρια και εξειδίκευση απέκτησε στις Διαταραχές της διάθεσης και στη συμβουλευτική σχέσεων και πιο πρόσφατα ασχολήθηκε με την Ψυχολογία της οικογένειας. Ο Περισσότερος κόσμος όμως τον έμαθε όχι σαν Ψυχολόγο αλλά σαν Αστρό – Ψυχολόγο. Επαγγελματίας αστρολόγος απο το 2003 με ενασχόληση με την αστρολογία  20 χρόνια, ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία αστρολογίας ήδη απο το 1995. Ασχολήθηκε εκτενώς με την ψυχολογική αστρολογία, συναστρία και σχέσεις αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων γύρω του.

Πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα στη ζωή του να απελευθερωθεί και να αλλάξει τη ζωή του απο τις καταστάσεις που τον καταπιέζουν. « Η αστρολογία είναι η ατραπός για την ανακάλυψη του πραγματικού μας εαυτού και ο δρόμος να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή μας και να τη ζήσουμε».
Σύμβουλος πολλών ανθρώπων πρώτος εισήγαγε στην Ελλάδα το 2006 το 1ο τετραετές πρόγραμμα σπουδών αστρολογίας ως Καθηγητής Εσωτεριστικών Σπουδών στην Ακαδημία ΨΧ, ενώ απο το 2003 σαν Καθηγητής αστρολογίας έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πολλά σεμινάρια. Δούλεψε για 5 χρόνια στο Περιοδικό Ζώδια και Μέλλον αλλά συνεργάστηκε και με τα περιοδικά 30 μέρες άστρα, Αστρολογική Πυξίδα και Αστρολογικός Οδηγός.  Συνεργάτης πολλών site και περιοδικών ανά τον Κόσμο με κορυφαίες αναρτήσεις και επιτυχίες όπως oroskopos.gr, in2life.gr,  myhoroscope.gr, eportal.gr, drosostalida.com, 4women.gr, omtimes.com, ascendinghearts.com. Στη Ψυχολογία έχει γράψει άρθρα για το Omtimes Magazine και το «Ψυχολογία σήμερα«.  Είναι πρόεδρος του τμήματος έρευνας του VAF – Vaastu astrological foundation αλλά και editor του Om Times Magazine για το Humanity Healing Foundation στον τομέα της Αστρολογίας. Ιδρυτικό μέλος των πρώτων 2 συλλόγων αστρολογίας στην Ελλάδα (Πάμε Αστρολογία και Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος). To 2015 έφερε στην Ελλάδα ως υπεύθυνος έκδοσης σε μετάφραση το γνωστό περιοδικό Οmtimes στα Ελληνικά ένα περιοδικό, ψυχολογίας, εναλλακτικών και μεταφυσικών ενδιαφερόντων. Απο το 2012 διατηρεί την παλιότερη σε ηλικία ραδιοφωνική αστρολογική εκπομπή «Αστρολογισμοί» με μεγάλη επιτυχία αρχικά στο e-star.gr και μετέπειτα στο voicewebradio.com και πια στο focusmusic.gr.

Πέρα απο την ειδίκευση του στην Μοντέρνα Αστρολογία και Ψυχολογική αστρολογία το 2015 τέλειωσε τις σπουδές στου στην Ελληνιστική αστρολογία με ιδιαίτερα σχέδια για αυτή ενώ ξεκινά με τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων το πρώτο πρόγραμμα Έρευνας αρχαιοαστρονομίας και Εθνοαστρολογίας στην Ελλάδα.

Απο το 2013 έχει τηλεοπτικές εκπομπές Αστρολογίας  όπως «Ζώδια και Μέλλον» και «7 μέρες Άστρα» στο Focus web tv και «Love Stars» και «Αστρολογικό Δελτίο» στον oroskopos.gr.   Το 2014 αποφάσισε να κάνει μία εκπομπή Ψυχολογίας και ονομάστηκε «Διαπροσωπικά» λόγω και του site http://www.diaprosopika.com που άνοιξε σε συνεργασία με αγαπητούς συναδέλφους, Ψυχολόγους αυτή τη φορά.

 

ΕΡΕΥΝΑ:
Η έρευνα του κυρίου Άρχου έχει να κάνει με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, κοινωνική γνωσία, διαπροσωπικές σχέσεις, υπαρξιακά προβλήματα και ανθρώπινη προσωπικότητα.
Έρευνες που έχουν παρουσιαστεί:
Archosc C. (2003) . Human Sexualities. The diversification of lust in Venus
Archos, C. (2004) . The world on edge, macro – astrological influences on the new crisis.
Archos, C (2005). Crimes of love: a qualitative research on love structures on adults with predominate outer planets on their natal charts.
Archos, C. (2006). Restructuring Mercury – Αναδομώντας τον Ερμή
Archos, C. (2007). Restructuring the Universe – Αναδομώντας το Σύμπαν
Archos, C. (2007) The Sun – Neptune opposition
Archos, C. (2008). Inheritance astrology, the power of water houses. – Κληρονομική αστρολογία και οι Υδάτινοι οίκοι
Archos, C. (2009). The ideals of love in western European societies and its astrological correspondences
Archos, C. (2009). Self – Worth on middle aged woman with Moon – Pluto disharmonic aspect
Archos, C. (2010). Yoga and astrological symbolism on practitionersΑναμένετε το Δεκέμβριο: «Σέντνα και η αξονική εποχή»Conference presentations:
Archos, C. (2006). Restructuring Mercury. Dallas, Texas
Archos, C ( 2007). Restructuring the Universe. Dallas, Texas
Archos, C (2010). Yoga and astrological symbolism on practitioners. London, UK
Έχει παρουσιάσει πάνω απο 40 σεμινάρια γιά:
1) Κληρονομική αστρολογία
2) Αστρολογία σχέσεων
3) Ερμηνεία γενέθλιου χάρτη
4) Στοιχειακή ανάλυση
5) Ανεπτυγμένες τεχνικές για την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη.
6) Τεχνικές πρόβλεψης
Και άλλα

mail carchos@outlook.com

τηλ: 211 71 03 433 & 690 6690 286
https://astroconfess.wordpress.com
http://www.facebook.com/ChristosArchos
Mail: christosarchos@yahoo.com

View previous topic View next topic Back to top