Είναι λίγοι οι μήνες σε μία χρόνια που τόσο εύκολα μας δίνουν το δώρο της αλλαγής και της ουσιαστικής επανάστασης στη ζωή μας. Ο μήνας Απρίλιος ανήκει στους  μήνες που μας δίνουν  τη δυνατότητα να βρούμε αυτό που πραγματικά ζητάμε, αλλάζοντας όλα αυτά που μας ενοχλούν.

Πόσοι από εμάς όμως είμαστε πραγματικά έτοιμοι να αλλάξουμε;  Οι  περισσότεροι έχουμε μάθει να αγκαλιάζουμε τα βάσανα μας και να μένουμε στο πόνο και στη θλίψη. Πόσο δύσκολο είναι να ξεμάθουμε από όλα αυτά που μας προκαλούν δυστυχία. Πολλές φορές η αλλαγή σημαίνει θάνατος και έχουμε τόσο φόβο να πεθάνει κάτι στην κοινωνίας μας. Αν δεν πεθάνει όμως αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που μας πονάει και μας σέρνει στη δυστυχία πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε πως θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη ζωή μας;

Το συνηθισμένο είναι και το βολικό και αυτό που αποδεχόμαστε, οδηγούμε τον εαυτό μας σε μαρτύρια μόνο και μόνο γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος αγάπης που έχουμε μάθει να δίνουμε στον εαυτό μας. Ας κάνουμε όμως αγαπητοί μου φίλοι μία επανάσταση και ας αλλάξουμε επιτέλους ριζικά όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω.

Εύκολες κουβέντες θα λέτε τώρα ότι λέω,  αλλά αν δεν προσπαθήσουμε τώρα,  πότε θα το κάνουμε αγαπητοί μου αναγνώστες; Έχουμε μία ζωή και κανείς δεν μας εγγυάται κάτι για την επόμενη,  αντί για μαστίγιο ας προσφέρουμε αγάπη και όταν η ζωή μας πονά περισσότερο από όσο αξίζουμε ας ανταποκριθούμε με ένα χαμόγελο και πιάνοντας από τα χέρια το βιβλίο της ζωής μας ας του αλλάξουμε αυτό το μήνα τη σελίδα, ας πάμε όλοι μαζί στο επόμενο κεφάλαιο, μπορούμε! Σας το ορκίζομαι!

Διαβάστε πως θα μας επηρεάσουν οι πλανήτες συγκεκριμένα τα ζώδια αυτό το μήνα

Διαβάστε εδώ πως θα εξελιχθεί ο μήνας μέσα από τις όψεις