Διεθνής Κοινότητα για την Αστρολογική Έρευνα

Καλώς ήρθατε στην ISAR

snip_20160922162419

Η Διεθνής Εταιρεία Αστρολογικών Ερευνών (ISAR) είναι αφιερωμένη στην προώθηση  της αστρολογική εκπαίδευσης και  έρευνας, την προώθηση υψηλών προτύπων δεοντολογίας και ανταγωνιστικότητας, καθώς και στη χορήγηση  της ανταλλαγής ιδεών μεταξύ των αστρολόγων σε όλο τον κόσμο.

Η Εφημερίδα της ISAR,  «Ο Διεθνής Αστρολόγος», δημοσιεύεται τρεις φορές / έτος και είναι διαθέσιμος τόσο online όσο και σε μορφή εντύπου. Το περιοδικό περιέχει άρθρα αιχμής,  άρθρα που σκοπό έχουν να προκαλέσουν το μυαλό και να καλύψουν όλες τις πλευρές της αστρολογίας .  Το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό δελτίο μας επιτρέπει στα μέλη να μοιραστούν ιδέες, να ζητήσουν βοήθεια, ή να κάνουν ανακοινώσεις. Η ιδιότητα του μέλους περιλαμβάνει επίσης μειωμένα τέλη εισαγωγής σε συνέδρια.  Ίσως το πιο σημαντικό είναι η αίσθηση των μελών που συνεργάζονται μεταξύ τους για να προωθήσουν τον επαγγελματισμό στην αστρολογία.

Γίνε μέλος του πιο έγκριτου αστρολογικού οργανισμού στο κόσμο.  Κάνε Κλικ εδώ για να ενταχθείς στην ομάδα μας ή για ανανεώσεις την  συνδρομή σου.

 

 

10330335_10201421962868401_7318104806437133200_nΚαλησπέρα σας! Είμαι ο Χρήστος Άρχος, VP της ISAR για την Ελλάδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σας καλωσορίζουμε στην μεγαλύτερη αστρολογική κοινότητα στο κόσμο.   Είμαστε περήφανοι που ως Έλληνες έχουμε επιτέλους μία Ελληνική έκδοση ενός παγκόσμιου οργανισμού που τιμά και υποστηρίζει την αστρολογία με πάρα πολλούς τρόπους.  Η ΙSAR έχει σαν σκοπό της την διάδοση της αστρολογίας με σοβαρότητα και ήθος και μέσα από την εργασία όλων μας η αστρολογία μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά και να μπορέσει να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα. Σας καλώ να γίνεται μέλη της ISAR για να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στο χώρο αυτό που του αξίζουν τόσα πολλά.  Η Συμμετοχή σας θα σας βοηθήσει όχι μόνο να υποστηρίξετε έναν αστρολογικό οργανισμό που έχει κάνει την αλλαγή στο χώρο αλλά θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να μάθετε τόσα πολλά πράγματα στο χώρο της Αστρολογίας.

Εάν  είσαι επαγγελματίας Αστρολόγος έχεις ακόμη ένα λόγο να συμμετέχεις σε αυτή τη προσπάθεια μιας και θα μπορέσεις μέσα από τον Οργανισμό να μεταδώσεις της γνώσεις σου αλλά και να μπορέσεις να στηρίξεις τη δουλειά σου.

Η Αστρολογία είναι σε όλο το κόσμο μία λέξη που έχει Ελληνική προέλευση και νομίζω ότι είναι η στιγμή όλος ο Ελληνικός Αστρολογικός κόσμος να συμμετέχει ενεργά στην αστρολογική κοινότητα όπως τότε στα Ελληνιστικά και Ρωμαϊκά χρόνια που δώσαμε της βάσης της σύγχρονης αστρολογίας.  Είναι σημαντικό που μπορούν πια οι Έλληνες να έρθουν σε άμεση επαφή με ένα παγκόσμιο οργανισμό αστρολογίας άμεσα και όχι σαν ξένα σώματα.  Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα του οργανισμού και θα μάθετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα από διάσημους αστρολόγους από όλο το κόσμο που αγαπάνε και νοιάζονται της αστρολογία όπως και εσείς.

Εύχομαι αυτή η Ελληνική σελίδα για τον Παγκόσμιο οργανισμό της ISAR να είναι το ξεκίνημα για ακόμη μεγαλύτερη Ελληνική προσφορά στην αστρολογία συνεχίζοντας την μακρόχρονη μας παράδοση από τα χρόνια του Δωρόθεου στον Πτολεμαίο και στον Στέφανο του Βυζαντίου και τον Αυτοκράτορα Κομνηνό στο σήμερα για ένα καλύτερο αστρολογικό αύριο.

Χρήστος Άρχος, ISAR VP Ελλάς.